„Ние сме правителство на цяла България и на всички българи”,

...
„Ние сме правителство на цяла България и на всички българи”,
Коментари Харесай

Павлова: Николай Петров има подкрепата лично на Борисов

„ Ние сме държавно управление на цяла България и на всички българи”, съобщи по NOVA Лиляна Павлова, министърът, отговарящ за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

Според нея от Българска социалистическа партия търсят политически и персонален резултат, а единствена цел е да се дискредитира държавното управление и през това да се дискредитира страната: „ Всеки ден копаят, с цел да дискредитират имиджа и престижа на държавата”.

ЗА 8 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА 10 РАЗЛИЧНИ МИНИСТРИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ВИЖТЕ В СНИМКИ ЗАЩО БЯХА СМЕНЯНИ

„ Проф. Николай Петров има поддръжката на всеки един от министрите от Министерския съвет и персонално на премиера Бойко Борисов”, разяснява Павлова в студиото на „ Здравей, България”.

Здравният министър подаде оставка

Начев: Отстраняването на здравния министър мирише на сюжет

Тя дефинира поканата за нейния пост, оправена от водача на ГЕРБ Бойко Борисов към зам.- ръководителя на Българска социалистическа партия Деница Златева като „ форма на висша политическа култура”, за която в България не сме узрели.

Павлова уточни, че оставката на здравния министър е извънредно честен акт.

„ Когато обаче имаш в един тежък сектор да правиш промени и всеки ден ще се споделя, че против този човек има следствие, това би девалвирало концепцията за промяна в опазването на здравето и би дестабилизирало системата”, разяснява тя.

„ Аз извънредно доста почитам проф. Николай Петров като човек, като предходен шеф на ВМА, като доктор и най-много като министър, който съумя за няколко месеца да стартира и да започва избрани промени и да прави дейности, вързани с подобряването на системата на здравеопазването”, акцентира Павлова.

Припомняме, че проф. Николай Петров подаде оставка като здравен министър откакто одит на военното министерство сподели, че като началник на военна болница е възлагал публични поръчки на колегата на щерка си. Това е единайсетата рокада в здравното министерство за последните 10 години.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР