„Ние сме партия, която обръща внимание на хората, които живеят

...
„Ние сме партия, която обръща внимание на хората, които живеят
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: През следващата година всички пенсионери ще вземат повече пари

„ Ние сме партия, която обръща внимание на хората, които живеят на прага на бедността, а те не са по никакъв начин малко. Социалните ограничения са доста значими за нас. Можем да уверим пенсионерите, че идната година всички ще вземат повече пари. През юли ще има и преизчисление, тъй че да вземат естествена пенсия над прага на бедността. Българска социалистическа партия в това ръководство е гаранта за обществените грижи и грижата към хората. Имаме създадена стратегия и знаем какво вършим.” Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Иван Ченчев в предаването „ България сутрин” по Bulgaria On Air.

Като част от целите на Българска социалистическа партия за идната година, с изключение на обществените ограничения, Ченчев уточни приемането на Закон за възрастните хора и Закон за младежите, в който да бъде уредено и доброволчеството.

„ Вчера бяха гласувани 24-те парламентарни комисии. Това е доста все още, тъй като точно през тези комисии стартира същинската работа на Народното събрание и той към този момент може да проработи по този начин, както чакат хората”, сподели още той.

Той удостовери, че депутатите имат подготвеност да пресечен ваканцията си, с цел да свършат незабавна работа по изтичащите ограничения като тази за Данък добавена стойност на ресторантьорите и приемане на нови за цените на тока.

„ Премиерът Петков приказва за обезщетителни ограничения в съществено финансово измерение. Национална агенция за приходите събра много пари през тази година, тъй че дано българските жители бъдат спокойни – пари за обезщетителни ограничения има и те ще бъдат дадени по посоки по този начин, че да овладеем тази криза”, акцентира Иван Ченчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР