Ние сме оставили много широк прозорец за действие на нашите

...
Ние сме оставили много широк прозорец за действие на нашите
Коментари Харесай

Зафиров, БСП: До края на месец август ще бъдат обявени кандидатите ни за кметове

" Ние сме оставили доста необятен прозорец за деяние на нашите локални структури - при нас процесът е либерален и транспарантен, въпрос на разбор на локалните структури кой и по какъв начин да бъде номиниран и подсилен. Но с висока степен на убеденост бих желал да кажа, че в нашата партия не се толерира измяната, прескачането от партия в партия ".

Това съобщи националният представител и заместник-председател на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров по Българска национална телевизия тази заран.

В Българска социалистическа партия сега върви процедура, има правила и ред, предстоят партийните конференции, до края на месец август ще бъдат оповестени претендентите ни за кметове, уточни депутатът.

Зафиров удостовери, че софийската организация на Българска социалистическа партия е дискутирала Ваня Григорова като възможен претендент за столичен кмет:

" Има всички предпоставки за положително показване на Българска социалистическа партия на локалния избор, поради недоброто действие на столицата и разединението вдясно ".

В отговор на въпрос за намесата на президента с претенденти за локалната власт през инициативни комитети, социалистът съобщи:

" Този развой е забележим, най-много през някогашните регионални шефове, виждаме президентът всеки ден е в определени общини и е повече от ясно, че в тези избори ще има и подобен вид правене на политика ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР