Ние сме опозиционна политическа сила, нашата цел и задача е,

...
Ние сме опозиционна политическа сила, нашата цел и задача е,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ние сме опозиционна партия, наша задача е да намираме кусури


Ние сме опозиционна политическа мощ, нашата цел и задача е, както споделят хората, и да намираме недостатъци на ръководството: такива, които виждаме в Народното събрание и такива, каквито виждат очите ни. Това нашите членове са коментирали, с изключение на опашки пред бензиностанциите – и счупени мантинели, непочистени пътища през зимата, всяка сфера, където страната не се оправя. Така зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев изясни пред публицисти спонсорираните изявления във „ Facebook “ на младежката организация на партията по време на суматохата по бензиностанциите у нас.

„ Връх на безпомощността е да се оправдаваш с другите, хеле пък с младежка организация, а представете си, щом младежите не са сторили тая пакост, в случай че се ангажират цялата партия, какво ще стане? “, запита някогашният вицепремиер.

Неговият сътрудник Делян Добрев добави: „ Вместо да реагират съответно – да вземем за пример, с разпределяне на горива от Държавния запас на 2 лева и с това да успокоят хората, те не направиха нищо, търсеха кого да обвинят “. Той имаше сходен апел и в обществените мрежи в деня на суматохата.

В същото време Дончев уточни, че депутатът от ГЕРБ Жечо Станков обществено е оповестил, че горива има. „ Да бъдеш добра съпротива не значи да се опитваш да събориш страната “, безапелационен беше зам.-председателят на партията на Бойко Борисов.
В началото на брифинга младежи от ГЕРБ иронично поеха отговорност за суматохата, изпратила хиляди по бензиностанциите из цяла България
Снимка: bTV

не демонстрира спонсорирането нито на обявата на Добрев, нито на думите на Станков от страна на ГЕРБ и свързани с техните структури профили.

Депутатите от ГЕРБ ще пишат сигнал до прокуратурата за различен въпрос в енергетиката – за оповестените през вчерашния ден и от партийния водач среднощни покупко-продажби с газ на борсата в първия ден на войната.

Според някогашните ръководещи става дума за продажби на половин цена и разлика със общоприетото в границите на половин милион лв..

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР