Ние сме обявили позицията си - ще гласуваме против проектокабинета.

...
Ние сме обявили позицията си - ще гласуваме против проектокабинета.
Коментари Харесай

Филип Станев: Кабинетът Денков-Габриел ще бъде с кратък живот

Ние сме оповестили позицията си - ще гласуваме срещу проектокабинета. Неправилно е да има подобен кабинет. България не трябва да бъде ръководена от сходен кабинет. Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Филип Станев в студиото на " България заран ".

В този кабинет се " събират несъбираеми неща. До скоро се упрекваха тежко. Сега наподобява толкоз изкуствено съединено, неточно към жителите - няма по какъв начин да бъде признато от Има Такъв Народ ", изясни Станев.

Според него е трябвало да има необятно експертен кабинет, който да получи оптималната поддръжка в Народното събрание. " Без да се търсят политически дял, политическа поддръжка и това по какъв начин ще го одобряват гласоподавателите. Този кабинет трябваше да работи по съответни цели, задания. Трябваха периоди ", настоя зам.-председателят на ПГ на Има Такъв Народ.

По думите му в проектокабинета има доста специалисти, само че има и доста блестящо изявени политически лица, които обществото не приема позитивно.

" Асен Василев е вицепремиер и финансов министър. Същият този човек беше упрекван, в това число от Бойко Борисов, в това, че е довел страната до финансов провал ", означи Станев.

Кабинетът е толкоз недопустим, че той ще има къс живот, предвижда гостът. " Някои хора още от в този момент приказват, че той би трябвало да прключи незабавно. Фактите демонстрират, че ги събира страхът от това, което имат да крият като срамни секрети. Говоря за екс премиера Кирил Петков и Бойко Борисов. Видимо са водени от боязън да запазят личните си фигури. Вероятно това е повода Бойко Борисов да отхвърля да даде имунитета си ", разяснява зам.-председателят на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР