Ние сме обещали на нашите избиратели, че не бихме подкрепили

...
Ние сме обещали на нашите избиратели, че не бихме подкрепили
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ в никакъв формат


" Ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели, че не бихме подкрепили ръководство на в никакъв формат. " Това сподели ръководителят на ПГ на „ “.

Според него индикациите са, че ще вземе мандата в понеделник, когато президентът разгласи, че ще го връчва на.

И да има среща по програмата на партията на тонът няма да се промени, добави Гюров.

„ Ние ясно сме декларирали кои са политиките, които ще подкрепим.Зза тези политики, в случай че те бъдат импортирани в Народното събрание, ние ще гласуваме, тъй като имаме вяра, че това са проблеми, които следва да бъдат решени и ние ще подкрепим тези ограничения. За всичко останало диалозите са непотребни по елементарна причина - неналичието на доверие в този модел на ръководство го някои сътрудници от “, добави той.

Той разяснява и тематиката „ Шенген “. Вчера нидерландското държавно управление беше изрично Хърватия и Румъния ще бъдат пуснати, ние – не.

„ Нашите сътрудници в Европа чакат такова държавно управление да продължи работата, с цел да може да се усили доверието към нашата страна и с цел да можем да бъдем да бъдем същински европейски сътрудници, а не да седим в периферията,като продълвжаваме, както споделя някогашният министър председател - да се вършим на луди. Трябват ясни решения, съответни дейности в битка с корупцията, във върховенството на закона “, сподели Гюров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР