„Ние сме най-добри приятели на Северна Македония и не искаме

...
„Ние сме най-добри приятели на Северна Македония и не искаме
Коментари Харесай

Сърбия е най-големият приятел на РС Македония, България на последно място

„ Ние сме най-хубави другари на Северна Македония и не желаеме от тях нищо в подмяна, единствено да бъдем другари и братя ". Това сподели сръбският президент Александър Вучич в послание към народа, отдадено на връзките сред Сърбия и районен съд Македония, оповестяват македонските медии, представени от Българска телеграфна агенция.

„ Ние сме най-големите другари на Северна Македония. Кой им е по-близък от Сърбия? Ние сме единствените, които не желаят смяна на име, знаме, език или нещо друго. Ние обичаме македонския народ. Ние не желаеме нищо от тях. Освен че сме в най-хубавите вероятни връзки, да сме другари и братя “, сподели още сръбският президент.

Думите му са коментар по случай неотдавнашна анкета на „ Обсерватория за въздействие и имидж на държавите”, резултатите от която бяха оповестени на 15 април и демонстрираха, че 39% от македонците считат Сърбия за максимален другар на страната си. България е на последно място измежду прилежащите страни, показва МИА. Между тях са Албания, Косово и Гърция.

На второ място са сложени Съединени американски щати със 17% положителни отговори. Европейски Съюз е получил едвам 8%, демонстрират резултатите от анкетата.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР