Ние сме като едни опълченци на предната линия, но "Радецки"

...
Ние сме като едни опълченци на предната линия, но "Радецки"
Коментари Харесай

Д-р Николова: Контактни не се карантинират, защото заразени не искат да ги предадат

Ние сме като едни опълченци на предната линия, само че "Радецки " няма да пристигна, добавя тя

"Наблюдаваме хора с COVID-19 доведени от свои близки, а след това те изобщо не попадат в лист на карантинираните. Контактни не се карантинират, не престават да се разхождат по улиците. Не е изменничество да кажеш кой ти е бил контактен, когато си инфектиран ". Това съобщи доктор Гергана Николова от БЛС за.

Според нея ограниченията остават нормално единствено на хартия. “Това не е вълна, това е цунами. Страшно доста пациенти. Ние сме като едни опълченци на предната линия, само че "Радецки " няма да пристигна. Омикрон ще протече друго - неимунизираните инфектирани могат да доближат до интензивни отделения ", счита доктор Николова. Тя смята, че има растеж на интереса към имунизациите.

"Занимаваме се освен с болните сега, само че и с тези с постковид синдром. Той визира доста органи и системи. И прикани хората да обръщат внимание на всеки признак. По думите ѝ някои пациенти получават венозни затруднения, а други и диабетни. Коронавирус се оказва заболяване, нанасящо доста странични провали ", показа медикът. И посочи, че в действителност има по-висок брой позитивни проби на деца, само че минават по-леко. "Бих посъветвала дечицата със съпътстващи болести да се ваксинират ", прикани тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР