Ние сме изложени на множество химикали всеки ден. Противно на

...
Ние сме изложени на множество химикали всеки ден. Противно на
Коментари Харесай

Как да си направим домашна вода за уста - евтино и ефективно

Ние сме изложени на голям брой химикали всеки ден. Противно на това, което си мислим, тези нездравословни съставки постоянно се срещат в почистващи артикули, козметика и вода за уста. Знаете ли, че можете да извършите своя лична естествена вода за уста? И ние ще ви кажем по какъв начин!

Струва си да живеете в естетика с природата, да се грижите за себе си, околните си и околната среда. Забелязали ли сте също, че доста от течностите за уста, които можем да си купим в аптеката, имат миризма или усет толкоз интензивни, че от време на време са сложни за потребление, без да предизвикват раздразнение в устата? Затова пригответе своя лична вода за уста за цялото семейство. Толкова е просто! Можете да създадете естествена, нежна и ефикасна течност за няколко минути. Това ще бъде по-евтин и здравословен сурогат на аптечната вода за уста. И работи също толкоз добре!

Оказва се, че комерсиалните вода за уста постоянно са заредени с токсични съставки. Изплаквайки устата с тях, можем да погълнем малко от препарата и по този метод да го накараме да проникне в кръвта и вследствие на това в тялото ни.

Естествени съставки за подготвяне на вода за уста:

- сода за самун - балансира киселините в устата, може да помогне в битката с халитозата, да предотврати неприятен мирис, заболяване на венците или появяването на зъбна тъкан, нежно избелва и отстранява петна от плака;

- морска сол - източник на доста скъпи минерали - оказва помощ за поддържане на зъбите и венците в съвършено положение, отстранява възпалението в устата или гингивита;

- стевия - подобрител на усета (ако ви харесва);
 Лошият мирис изчезва с тези елементарни домашни предписания Лошият мирис изчезва с тези елементарни домашни предписания
Мнозина са се сблъсквали с подобен проблем като неприятен мирис. Преди да се отървете от него, би трябвало да разберете аргументите за появяването му и да з...

- етерични масла - маслата от мента, лимон, розмарин, евкалипт, карамфил или чаено дърво ще работят най-добре, защото имат антибактериални, бактерицидни и противовъзпалителни свойства.

Искате ли да имате здрави зъби и венци, както и пресен мирис? Пригответе домашна вода за уста.

Съставки:

- добре почистен съд за вода за уста с капачка

- 2 чаени лъжички сода за самун
 Вижте тук неповторимо, домашно лекарство за афти в устата единствено с две съставки! Вижте тук неповторимо, домашно лекарство за афти в устата единствено с две съставки!
Ако ви тормозят постоянно афти и ви е омръзнало да давате десетки левове в аптеката, вижте тук невероятна рецепта за домакински лек с две съст...

- 0,5 чаши вода

- 2 капки чисто масло от чаено дърво

- 2 капки масло от мента

Изсипете содата за самун в бутилката за вода за уста, налейте водата и маслата. Не забравяйте да разклатите бутилката преди всяко изплакване на устата, защото содата ще се утаи на дъното на бутилката.

Както можете да видите, приготвянето на тази естествена вода за уста е просто и лишава единствено няколко минути. Задачата на вода за уста е да изплакне остатъците от храна сред междузъбните пространства, да освежи дъха, да отстрани неприятните миризми, само че и да има антибактериален резултат. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР