Ние сме готови да участваме по някакъв начин в правителство

...
Ние сме готови да участваме по някакъв начин в правителство
Коментари Харесай

Хаджигенов залага на правителство на малцинството

Ние сме подготвени да участваме по някакъв метод в държавно управление или да подкрепим държавно управление на опозицията. Toва съобщи юрист Николай Хаджигенов, в утринния блок на bTV.
Запитан кои са правилата, с които биха подкрепили коалиция с мандат на " ИТН ", Хаджигенов отговори: " Коалиция не мисля, че е вид. Правителство на малцинството с поддръжка на останалите е работещ вид ".
 Николай Хаджигенов: Бойко си отиде Николай Хаджигенов: Бойко си отиде
Надяваме се народът да бъде в Народното събрание. Живот и здраве, митингът завърши. Това съобщи в изборното студио по bTV Арман Бабикя...
Ако се обединим върху правилата на демокрацията, господство на закона и независимост, би трябвало да бъдат подкрепени всички парламентарни партии без ГЕРБ, акцентира той.
По думите му би трябвало да се работи върху кардинално обединяване против партията на Бойко Борисов. Юристът е на мнение, че е нужна смяна в правилника на Народното събрание.
" ГЕРБ трябваше да схванат, въпреки и по сложния метод, че към този момент не са на власт. Те, съгласно техните изказвания, завоюваха изборите. Всъщност за първи път в най-новата ни история има болшинство на опозицията – обединени всички към една обща цел ", разяснява Хаджигенов.
Има ръководител на Народно събрание, който не е експерт по характерни поцинковани произведения, удовлетворен е Хаджигенов. По думите му в последните два Народното събрание Цвета Караянчева служила като смокиново листо на мръсотиите на Борисов.
 Житие и страдалчество на юрист Хаджигенов Житие и страдалчество на юрист Хаджигенов
Адвокат Хаджигенов направи серия от спиращи дъха, само че и затормозяващи мозъка политически салта, с които ще се наложи да се занимаем....
Зам.-председателят на " Изправи се! Мутри вън! " разясни, че макар първичните търкания в редиците на групировката, от която е част, в този момент към този момент пристрастеностите са утихнали и всички работят в една посока. " Създаването на парламентарна група, както основаването на коалиция от хора, които са в разнообразни крайности, е комплициран развой. Когато събереш на едно място няколко остри камъка, хвърлят искри ", изясни Хаджигенов.
Той още веднъж удостовери думите си, че да се впусне в политическия живот е голяма жертва поради работата му отвън политиката. Но даде обещание, че няма да се откаже, тъй като е нужен " някой, който да свърши работата, както би трябвало ".
Хаджигенов увери, че ще бъде направена проверка на свършеното от ръководещата партия в последните 12 години, както и че той и съратниците му към този момент са подготвени с съответни промени в законодателството. " Ще предложим смяна в Закона за правосъдната власт, нов Висш правосъден съвет, нов основен прокурор ", уточни политикът.
Николай Хаджигенов акцентира, че ще направи всичко по силите си тези проверки да свършат, с цел да се види, че народът би трябвало да разполага с форма на надзор и да откри нарушаванията на Борисов. Той се надява ГЕРБ и Бойко Борисов да схванат скоро какво значи правораздаване.
 Хаджигенов счита, че поддръжка от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи даже и ГЕРБ би трябвало да бъде призната за разглобяване на статуквото Хаджигенов счита, че поддръжка от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи даже и ГЕРБ би трябвало да бъде призната за разглобяване на статуквото
Засега не обсъждаме имена, Слави Трифонов и партията му мълчат. Така юрист Николай Хаджигенов разяснява настоящата политическа ситуац...
По мотив виковете " Мутри вън! ", които през вчерашния ден пристигнаха от страна на депутатите от ГЕРБ, Хаджигенов запита дали през последните години точно те от обединението са лъгали и изнасилвали българския народ, че да бъдат наричани мутри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР