Ние сме държавата, която първа започна и с Договора за

...
Ние сме държавата, която първа започна и с Договора за
Коментари Харесай

Борисов към македонски журналист: На какъв език говорим с теб?

Ние сме страната, която първа стартира и с Договора за добросъседство направи допустимо да се приказва въобще за присединяване към Европейски Съюз на нашите благи братя и сестри. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка появилата се информация в Северна Македония, че България блокира пътя им към Европейския съюз.

В изявление пред македонската телевизия "Сител " Борисов подсети, че всичко в този момент е в ръцете на македонците.

,,На последния Европейски съвет говорихме оптимално да подкрепим Северна Македония и Албания, тъй че всичко е в ръцете на македонците. И второ - направихме безусловно всичко да ви подкрепяме, в резултат на което потегли и процеса с Гърция. Защитавал съм ви в Европейския съвет по всевъзможен метод, когато даже не желаеха да ви включат в договарянията ", безапелационен бе министър председателят на България.

Борисов: Българинът се оказа порядъчен и образован за опазването на личното си здраве и това на другите

,,Ние на какъв език приказваме в този момент с теб? При теб кой е преводач? При мен кой е преводач? Ето това е нещо, което доста спъва Балканите. Имаме толкоз доста история, че тя ни е допълнително ", сподели Борисов на интервюиращия от "Сител ".

,,Езикът не е история. Например, Вие признавате, че формален език на македония е македонският език'', отвърна му от своя страна журналистът.

,,Ние признаваме това, което е по вашата Конституция ", отвърна Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР