Ние сме автентичният борец срещу модела “ГЕРБ-ДПС“Ние показахме, че това,

...
Ние сме автентичният борец срещу модела “ГЕРБ-ДПС“Ние показахме, че това,
Коментари Харесай

Христо Проданов: Показахме, че каквото предлагаме като опозиция, го реализираме в управлението

Ние сме достоверният герой против модела “ГЕРБ-ДПС ”

“Ние показахме, че това, което предлагаме като съпротива, когато имаме опцията да го осъществяваме, го вършим. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в 23 МИР-София Христо Проданов в предаването “На фокус ” по Нова телевизия.

Като образец той уточни обществените придобивки, които са факт, с помощта на присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството. “12 години Българска социалистическа партия се бори за безвъзмездни детски градини. Тогава ГЕРБ ни споделяха, че това е популизъм и е невероятно. Е, видяхте, че е допустимо. Увеличението на пенсиите – това, което Борисов направи за пенсионерите – 167 лева За 12 години, ние го направихме за 7 месеца ”, акцентира Проданов.

По отношение на наводненията в Карловско социалистът разяснява, че е важно  общината и страната да последват образеца на съпричастност на хората, които оказват помощ на потърпевшите и в извозването на боклуци от разрушенията. Той означи, че единствено, когато стават такива бедствия, властта се сеща за положенията на водните басейни.

“Сегашният шеф на ДКК, когато по време на Борисов бяха отпуснати 600 млн. лева за ремонт на язовирите и не беше направена нито една язовирна стена за 4 години парите неизвестно къде отидоха, е бил в борда на шефовете. Корнелия Нинова като министър подаде голям брой сигнали до Сметната палата и след това до прокуратурата, тъй като бяха открити нарушавания ”, напомни Христо Проданов.

Кандидатът за депутат от левицата бе безапелационен, че не се тормози от това, че служебното държавно управление сменя един или различен кадър, а от това, че че се връща моделът “ГЕРБ-ДПС ”.

“Ние сме достоверният герой против този модел. Били сме поредни в борбата си против модела, а можехме да бъдем част от него, тъй като ни бяха предлагани постове. Тогава ние се опълчихме и продължаваме да се опълчваме ”, безапелационен бе Проданов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР