Ние си имаме собствен дневен ред като политическа партия, ако

...
Ние си имаме собствен дневен ред като политическа партия, ако
Коментари Харесай

Йорданов: В парламента няма мнозинство никъде – нито на опозицията, нито на някакви управляващи

" Ние си имаме личен дневен ред като политическа партия, в случай че ще взимаме решения за ръководител на Народно събрание, би трябвало да сме единни и да сме го разискали към този момент не в съдружен формат, а в наш си формат. Единственото, което твърдо мога да заявя, е, че ние желаеме да приемем законите, свързани с бюджета и законите, които са вързани с идването на парите по Плана за възобновяване и резистентност, което те отхвърлят. На тях им е по-важно да създадат проява по какъв начин не може да се избере ръководител на Народното събрание. Това сподели на брифинг на ПГ на „ Има подобен народ” в Народното събрание Тошко Йорданов във връзка неналичието на кворум, оповестяват от БГНЕС.

„ Ние не сме в ръководещата коалиция към този момент, не сме част от това държавно управление. В Народното събрание няма болшинство на никое място – нито на опозицията, нито на някакви ръководещи. Оттук нататък ние нямаме никакъв ангажимент да изпълняваме желанията на една или друга политическа мощ “, безапелационен е той.

Йорданов изясни, че по-рано през днешния ден на председателски съвет е зародил спор по отношение на дневния ред по точката ръководител на Народното събрание. „ Това, което се опитахме да кажем е, че би трябвало, с цел да върви този парламент, защото има закони, които са значими, свързани с бюджета, да се съсредоточим и да вкараме в дневния ред единствено точките, които са консенсусни “, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР