Ние си говорим спокойно, дори и да си кажем неща,

...
Ние си говорим спокойно, дори и да си кажем неща,
Коментари Харесай

Кирил Петков не се страхува от лидерска среща за бъдещето на сгло...

" Ние си приказваме умерено, даже и да си кажем неща, които са проблематични ", сподели Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

 

На уточняващо запитване дали такава среща ще има на следващия ден, той добави: " Утре ще бъдем дружно в зала в Народното събрание. Когато сътрудниците са подготвени, не бягаме от диалози ", добави той.

 

По-рано през днешния ден пред медии министър председателят. 

 

" Трябва да се продължи нататък. Изборите завършиха. Предизборните рецензии, закани и мнения би трябвало да приключат и да продължим да работим нататък “, прикани министър председателят по-рано през днешния ден.

 

Денков още веднъж уточни, че се надява да се стигне до ротация при премиерски пост, според контрактуваното сред политическите сили, подкрепящи държавното управление, тъй като то има да извършва набелязана стратегия. " Дали ще стана отново министър председател, зависи от това дали имаме ясно написани цели ", разяснява още той.

 

След разгрома на ГЕРБ в столицата на първия тур на локалните избори някогашният министър председател Борисов, в типичия си жанр - с Facebook лайв от строителен насип, на който го чакат строени баби с найлонови торбички,

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР