Ние ще върнем мандата, ако ни бъде даден, още същия

...
Ние ще върнем мандата, ако ни бъде даден, още същия
Коментари Харесай

Цончо Ганев: „Възраждане“ ще върне мандата, ако ни бъде даден

Ние ще върнем мандата, в случай че ни бъде даден, още същия ден. Това сподели за предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът Цончо Ганев от „ Възраждане”. Той добави, че са " за " избори по най-бързия метод и народът да дефинира кой да ръководи. Това и ще кажат на президента, че " би трябвало оптимално бързо да пристъпим към последващи избори " и той " да не бави " оптималните периоди за съвещания и мандати.

Напускането на Елена Гунчева, до неотдавна народен представител от Пловдив, Ганев разяснява: " На нейната съвест е това, което се е случило и по какъв начин се е случило. "

" На всеки народен представител се поставят по 3 хиляди лв. отвън заплата, само че те с решение на партията постъпват по сметката на „ Възраждане” и се употребяват за общественополезна и културна декност, " разяснява още Цончо Ганев.

От предложенията на „ Възраждане” за актуализация на бюджета той уточни като призната актуализацията на заплащането на пожарникатри, служители на реда, " Гранична полиция " и личния състав към Народното събрание. Не е било признато предлагането им за спомагателни средства за " Фонда за лекуване на деца в чужбина. " „ Срамно е да се събират пари от капачки,” добави депутатът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР