Ние ще положим всички усилия за сформиране на правителство без

...
Ние ще положим всички усилия за сформиране на правителство без
Коментари Харесай

Манолова: Ще използваме и най-малкия шанс за сформиране на правителство

Ние ще поставим всички старания за съставяне на държавно управление без да слагаме условия, с изключение на за гласност и задължения към жителите. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова пред публицисти след консултациите при президента, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.

Ние считаме, че е време да стартираме диалози ние, „ Демократична България “, Българска социалистическа партия, „ ИТН “ за опциите за съставяне на държавно управление, което да се заеме с най-неотложните тематики. Разбира се, актуализацията на бюджета също е извънредно значима, тъй като ще даде успокоение и сигурност в хората, че съществени системи ще работят обикновено “, съобщи тя.

Манолова напомни, че този път ще упорстват за цялостна гласност и бистрота при диалозите, които да са в наличието на медиите, и да има подписано съглашение, в което да има написани ясни периоди. Също по този начин възможният идващ кабинет да е с ориентиран мандат до идната пролет и в него да не вземат участие партийни фигури.

„ Ако има благоприятни условия, дори и най-малките, за съставяне на държавно управление в сегашната обстановка, ние ще поставим всички старания това да се случи без да оставяме каквито и да било условия, с изключение на за гласност, бистрота и задължения към жителите “, акцентира тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР