Ние ще питаме хората дали искат президентска република. Трябва да

...
Ние ще питаме хората дали искат президентска република. Трябва да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: При президентската република отговорността е ясна

Ние ще питаме хората дали желаят президентска република. Трябва да се свика Велико национално заседание и смяна в Конституцията. Ще зададем въпросът по този начин, че в случай че хората го поддържа, то ще стане наложително Народно събрание да прегледа и да се стигне до Велико национално заседание. Хората ще кажат, в случай че има задоволително гласове, то няма да има значение дали на политиците им се желае или не. Това съобщи зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година в ефира на Нова телевизия.

Държавата е на хората. Дали ще е американски вид или френски вид - това са елементи, които са работа на специалисти адвокати, добави още той. По думите му това е решението, тъй като има ясна отговорност.

В една форма - президентът е министър-председател, в другата - президентът предлага законите, Народно събрание ги кове, изясни Йорданов.

Преференциите са безспорен търг, хората си заплащат дали с услуги или по различен метод, безапелационен е той.

Йорданов бе безапелационен, че изказванията за опити да си прелеят симпатизанти от тези на президента не го интересуват, тъй като това са страхове на съперниците им.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР