Ние ще направим предложение всички пенсионери да могат да получат

...
Ние ще направим предложение всички пенсионери да могат да получат
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Ще предложим пенсионерите да могат да получат великденски добавки, но в зависимост от минималната пенсия

Ние ще създадем предложение всички пенсионери да могат да получат Великденски добавки, само че според от минималната пенсия, която получат - размерът да бъде един, а тези, които получават над минималната пенсия да получат различен размер, само че въпреки всичко всеки пенсионер да получи тези добавки. Това съобщи депутатът, ПГ “БСП за България ", Комисия по правни въпроси Мая Димитрова в Българска национална телевизия.

Тя изясни, че страната не подхваща никакви ограничения против увеличението на месечните такси на мобилните оператори.

" В началото на годината мобилните оператори оповестиха, че ще усилят месечните такси с цената на инфлацията. Това е неравноправна уговорка в договорите на мобилните оператори, само че въпреки всичко тази уговорка съществува в общите условия, за жалост ", добави още тя.

" Предизборната конкуренция стартира и най-ярко се вижда в пленарната зала. Снощи, с изключение на всички комисии, които влязоха в дневния ред, имаше и 6-та точка, която е план на решение, касаещо предприемане на ограничения за финансовата непоклатимост на страната. Този план беше вкаран малко преди среднощ от ПГ на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Тогава Никола Минчев излезе и сподели, че Политическа партия напущат съвещанието и няма да вземат участие. Тези ограничения лимитират пълномощията на финансовия министър да не изразходва средства, с изключение на средства, които са най-необходими за пенсии. До 9 април ще би трябвало да се показа отчет ", добави още Димитрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР