Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с

...
Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с
Коментари Харесай

Борисов: Искат да съдят като Народния съд 44-та година

Ние се справихме най-добре и с финансовата рецесия, и с бежанската рецесия, и с пандемичната рецесия. Сега ни остава да се оправим и с рецесията на Радев.

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на ГЕРБ в Плевен.

По думите му, задачата на ръководещите е на тези избори да се направи подготовка за президентските избори с операция на машините. „ Защото тогава те ще са овладели посредством „ Информационно обслужване “ кодовете на всичките 11 хиляди машини. Най-добрите Ай Ти експерти на „ Да, България “ са пратени там да пипат машините. И от през вчерашния ден никой не дава отговор дали е по този начин. Ако те ни откажат да се броят квитанциите, които се събират откакто се гласоподава с машината, и то със наличие, с цел да можем да ги хванем по какъв начин са ни излъгали, значи конспирацията е доста огромна “, безапелационен бе Бойко Борисов.

„ Целта им е да ни ударят морално, че не сме първи, и към този момент на вторите избори за Радев всеки трети глас ще отива за него.

Лидерът на ГЕРБ прочете мнението на Софийски градски съд против неприемливото вмешателство в работата на съда от страна на служебния министър на стопанската система Кирил Петков.

„ Разбиране за правосъдната система по Радевски е съдиите да пращат решенията авансово, той да ги утвърждава и да съдят по този начин, както 44-та година Народният съд е съдил съперниците. Това не го споделям аз, споделя го Софийски градски съд.

„ Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да разяснява и прави оценка предписан правосъден акт “, при помни Бойко Борисов.

По думите му, тези хора от служебното държавно управление със закони не работят.

„ Същият министър, който скача на съда и съдът му удари пестник, прати да източат язовирите, с цел да отиде да се снима и да си направи видео. Само че структурите ни са яки, усетиха се какво желаят да ни създадат и ги стопираха. Сега потеглиха да се занимават с КЕВР “, уточни ръководителят на ГЕРБ.

Бойко Борисов сподели още, че финансовият министър Асен Василев за 1 месец декларирал 3-4 пъти радикално противоположни неща.

„ Когато Румен Радев си е в България, той приказва, че бюджетът е пробит и буферите са изчезнали. Когато Радев отиде в Брюксел, Асен Василев откри 1,5 милиарда лв. за спомагателни диалози. Къде ги откри тези пари харвардският ученик? Да ме простят в Харвард! “, сподели Борисов.

Той акцентира, че " за смут на Радев ", Василев сподели още, че дефицитът ни е третият най-нисък в Европейския съюз.

„ А те ни обвинявахме, че сме опоскали хазната. 3 милиона ваксини доставихме от най-хубавите в света за българите. Когато пристигна новият вариант, ще ни събори. Те стопираха да доставят ваксини. Хората ще се върнат през септември от почивки и ще стане ужасно, само че тогава ще бъде късно “, предизвести Борисов.

Председателят на ГЕРБ изрази възмущението си, че поради обществени изявления са почнали данъчна инспекция на Влади Горанов, а в това време споделят, че няма да стартират инспекция на Бойко Рашков по медийни изявления.

„ Така ли го схващат върховенството на закона? “, попита Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР