Ние се разграничихме от Десислава Иванчева заради лошото управление на

...
Ние се разграничихме от Десислава Иванчева заради лошото управление на
Коментари Харесай

Кадиев: Силата на БСП е да се бориш всеки ден

Ние се разграничихме от Десислава Иванчева поради неприятното ръководство на регион „ Младост “. Няма нищо общо с ареста ѝ. Ние платихме цялата предизборна акция на госпожа Иванчева, която струваше към 17 000 лева Това сподели водачът на „ Нормална страна “ Георги Кадиев в студиото на „ Тази събота и неделя “ по БТВ.

„ За 10 години съм се явил на 3-4 мажоритарни избори. Отивал съм, защото БСП винаги би трябвало да има претендент и да демонстрира, че е мощна, даже когато е слаба. Никога не съм бил готован, в никакъв случай не съм бил лидер на листа “, съобщи Кадиев.

По думите му постоянно е правил опити да промени БСП и по тази причина е подлагал на критика управлението. Той разкри, че Корнелия Нинова е направила първата крачка към него, Д21 и АБВ.

Като причина за влизането в тази коалиция уточни умората от това „ лявото да яде пердах “. Не е претендирал водаческо място: „ Когато лявото се свива и понижават местата в Народното събрание, всички изискват водачески места “. Според него младите би трябвало да са водачи на листи, а останалите да се борят за преференции.

Той предсказа сложна акция, написа novini.bg: „ Нямам желание да влизам в борба и някой да ми стреля в тил. Нямам никакъв проблем да се дръпна обратно и да се боря за преференции. Обаче и другите да създадат по този начин. Силата на БСП е да се бориш всеки ден “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР