Ние с две ръце подкрепяме член 11 с бройките на

...
Ние с две ръце подкрепяме член 11 с бройките на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ с две ръце подкрепя изгонването на руските дипломати ВИДЕО

" Ние с две ръце поддържаме член 11 с бройките на дипломатите. Това трябваше да се случи по различен метод, трябваше външният министър, дружно с премиера да слязат пред вас, да го разгласят като решение на база отчет на службите, в случай че има подобен, и в случай че няма, да поемат политическа отговорност, това е също допустимо. Да кажат: скаме да приведем в сходство, взаимност, има думички в дипломацията, които ясно споделят по какъв начин става. Да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание и ние щяхме да ги посрещнем на крайници с овации, само че това е минало ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в особено изказване.

" Днес ние би трябвало да избираме дали да подкрепим тези дейности на държавното управление. Аз постоянно съм казвал, че гласът на народа е глас Божи. Българският народ избра Кирил Петков за министър председател и това държавно управление. Хубаво, неприятно, посоката, дейностите за отдръпване или привеждане в сходство на нашите и техните дипломати би трябвало да бъде продължена. Никаква крачка обратно не би трябвало да дава държавното управление. Има цялостната ни поддръжка, тъй като това значело капитулация, това би значело отвод от суверинитет, а ние не би трябвало да го вършим ", безапелационен е Борисов.

" Войната в Украйна би трябвало да спре, и до тогава, въпреки и дублирам аматьорски, дилетански и безусловно непрофесионални дейности, би трябвало да бъдат подкрепени, с цел да стигнат до дъно ", добави Бойко Борисов.

" Сега има война, ние сме на страната на Украйна, на евроатлантическия свят. Нещата са черни и бели. Ако влезем в елементи и в нелепостта им, ще излезе, че не сме от тази страна на чертата. А ние сме! Затова, абстрахирам се от имена. Мога всевъзможни прилагателни да им сложа. Ние поддържаме дейностите на българско държавно управление. Ние поддържаме дейностите, които са направили, тъй като са определени от народа. Щяхме да го създадем по различен метод, без да скъсаме дипломатически връзки и без да се сложим в тази обстановка ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

" Ако има след два месеца избори, българският народ ще се произнесе. Към днешна дата, аз ги приканвам да не връщат обратно, да си свършат работата до дъно, толкоз са им опциите, само че крайната цел ние я поддържаме ", добави Борисов.

" Това, което не ни убива, постоянно е поправимо. Ние ще изправим и това, както постоянно сме го правили. По-скоро непоправимо е милиардите, които за тези месеци изтекоха в джобовете им през съветските компании и през медиаторите и от газ, и от ток ", отговори Борисов на въпрос дали абсурдът с изгонването на съветските дипломати може да бъде поправен.

" Българският народ обедня в резултат на всичко това, и обеднява всеки ден. Сега ще видите, че нито цената на хляба ще падне без ДДС-то, нито каквото и да било ", разяснява Борисов във връзка нарасналите цени на бензина, на дизела и питателните артикули.

" За разлика от другите партии аз одобрявам избора на техните симпатизанти и на законните им органи. След като Българска социалистическа партия са си избрали госпожа Нинова, Политическа партия Кирил Петков, Движение за права и свободи Карадайъ, ГЕРБ моя благосклонност, ние одобряваме това. В България към този момент да не си водач, тъй като водачът на Българска социалистическа партия не желае водача на Политическа партия, водачът на Политическа партия не желае водача на ГЕРБ. Всички тези водачи по една или друга причина, с качествата си са повели стотици хиляди хора след себе си. Каква работа ми е на мен да дефинирам на ПП-то кой да му е водач, какъв да е министър председател, кой да взима мандата. Не ми е работа ", разяснява Борисов появилата се информация, че новото държавно управление, което " Продължаваме Промяната " ще бъде с различен министър председател, друг от Кирил Петков.

" Ако българите не желаеме да катастрофираме, би трябвало да бъдем доста единни, доста мощни ", добави Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР