Ние разчитаме на допълнителните доказателства и позицията на България, която

...
Ние разчитаме на допълнителните доказателства и позицията на България, която
Коментари Харесай

Цветанов видя отворена вратичка с отказа да гоним дипломати засега, Нинова пък поздрави Борисов

Ние разчитаме на спомагателните доказателства и позицията на България, която ще бъде надграждана. Премиерът Борисов остави опцията при задоволително спомагателни доказателства да имаме смяна и в позицията си по отношение на отзоваването или изгонването на дипломати на Русия.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след изключителното съвещание на Председателския съвет на Народното събрание, което бе свикано по гледище на Българска социалистическа партия, които желаеха декларация по случая "Скрипал ". На този стадий не се постанова декларация, стана ясно от думите на Цветанов.

Двете съвещания съответстваха по време, а изказването на премиера Борисов след съвещанието на Съвета по сигурността по тематиката, е било изгледано от шефовете на групи и излязоха едвам по-късно.

"Поздравявам господин Борисов за решението да се изчакат доказателствата, обстоятелствата и да не се експулсират съветски дипломати, както и да не се отзовават наши. " Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти след председателския съвет на Народното събрание по отношение на решението на министър- ръководителят да не се експулсират съветски дипломати, предава „ Фокус “.

„ Имаме потребност от истина, от доказателства. Имаме потребност, както той споделя от опазване на канала за разговор освен сред нас и Русия, сред Европа и Русия. Надяваме се като ръководител на Съвета на Европейски Съюз, България да поеме това ходатайство и да бъде мост сред Европа и Русия в името на мира и спокойствието на всички нации в Европа “, добави Нинова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР