Ние работихме известно време с Асен Василев. Ще продължим да

...
Ние работихме известно време с Асен Василев. Ще продължим да
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Трябва да бъде променен размерът на минималната заплата

" Ние работихме известно време с Асен Василев. Ще продължим да работим. Доста хора си мислят, че той е неофициалният министър-председател. Имахме една спогодба, която той не съблюдава. Очаквхме едно нарастване на минималната работна заплата, което не се състоя. Трябва да бъде изменен размерът на минималната заплата. " Това заяви президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Най-нормалното нещо е едно държавно управление да предложи бюджет. Това, което чух от Асен Василев е, че ще създадат бюджета до седмица, две. Аз го имам вяра, тъй като не е доста мъчно. За страдание методът, който се употребява, е една екселска табличка, в която се трансформират едни параметри. Разместваме средствата, тъй че да си задоволим потребностите. "

Манолов добави, че съгласно него в страната има администрации, които несъмнено би трябвало да изчезнат.

" Качествените хора са извънредно извънредно голям брой и от ден на ден понижават. Като стане пакост и незабавно се стартира с искане на оставка, а грешката може да е доста дребна. Ние незабавно желаеме крайни решения без да си даваме сметка, че качествените хора понижават. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР