Ние призовахме ПП-ДБ да излязат и да кажат от кого

...
Ние призовахме ПП-ДБ да излязат и да кажат от кого
Коментари Харесай

Сачева приглася на Борисов. Искат ПП-ДБ официално да се молят на ГЕРБ за подкрепа

" Ние призовахме ПП-ДБ да излязат и да кажат от кого чакат поддръжка за вероятно държавно управление с техен мандат. Ако чакат такава поддръжка от ГЕРБ, би трябвало да се организира лидерска среща, на която да се обсъдят целите. Ние желаеме да знаем какви са желанията на ПП-ДБ ", сподели още Сачева.

 

Според нея България има потребност от постоянно държавно управление и повече време за губене в избори няма.

 

По думите й в случай че ПП-ДБ разчитат на " Възраждане ", Движение за права и свободи и други е редно да го кажат.

 

" ГЕРБ-СДС има доста разновидности и това се вижда. Вижда се, че ПП-ДБ по-скоро мъчно биха намерели поддръжка и в този смисъл ние по тази причина се обръщаме към тях, с цел да се ориентираме кой вид бихме могли да изберем. По отношение на първия мандат, решенията ние ще ги вземем, когато ПП-ДБ смъкват картите. Искаме повече конкретика, повече ясни планове “, акцентира тя.

 

Относно така наречен " джентълменско съглашение “ политикът изясни, че то е било обвързано с това да има ясни договаряния за държавно управление.

 

" По отношение на законодателството – ние имаме кардинални позиции. Ние сме " за “ правосъдна промяна, " за “ да се осъществя Планът за резистентност, Шенген, Еврозоната. Нашите правила са ясни и ние сме поели избрани ангажимент към нашите гласоподаватели. Ние евентуално сме политическият индивид, който минимум се грижи за това по какъв начин ще наподобява. За други култовете имат огромно значение. Ние бихме работили с държавно управление от специалисти, и с държавно управление от фигури, които могат да носят политическата отговорност ", безапелационна бе Сачева.

 

Запитана дали от ГЕРБ-СДС биха потърсили поддръжка от Българска социалистическа партия, тя разяснява, че с Българска социалистическа партия би било мъчно да се работи, тъй като двете партии нямали общи визии по избрани тематики – Украйна, Еврозоната, обществената политика и т.н.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР