Ние поехме отговорност за това правителство на базата на много

...
Ние поехме отговорност за това правителство на базата на много
Коментари Харесай

Христо Иванов: Явно ГЕРБ и Борисов се отказват от думите се, че ще променяме България

Ние поехме отговорност за това държавно управление въз основата на доста тежък политически компромис. Този компромис ще се оправдае само, в случай че в България най-сетне има господство на закона. Всичко направихме в името на това. Ние приехме една законодателна стратегия и днешните изказвания на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че те не са поели никакви задължения към това държавно управление не са правилни и са рискови, тъй като очевидно се отхвърлят от думите се, че ще променяме България. Добре, те могат да имат по-добри закони, само че сядаме, беседваме и решаваме, а не вършим кой каквото си желае с плаващи болшинства. Ние няма да поносим това държавно управление да съществува, с цел да дава политическо време на който и да е. Ако ние позволим това държавно управление да наподобява като нещо проснато на простора, то ще падне. 

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на " Да, България " и народен представител от " - " (ПП - ДБ) Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, който разяснява думите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от през днешния ден сутринта, че няма задължения към Политическа партия - Демократична България.  

" Акад. Денков и Мария Габриел ясно оповестиха, че всички назначания в регулаторите ще стават след диалози и координиране, а това не се случва. Това е ангажимент стихотворец от и обявен от Мария Габриел. На всички беше ясно, че България би трябвало да има държавно управление, което би трябвало да промени метода на ръководство на страната и на регулаторите. Ясно е, че това може да се случи сред първата и втората политическа мощ. Ние не се доверяваме на, просто промените би трябвало да се случат, тъй като обстановката в България и в света е доста сериозна ", добави той. 

" Искам да прикани бързо да се съгласува механизъм за взимане на общи политически решения, които да са ясни и да не занимаваме хората с нашите кадрови проблеми и някакви СМС-и за това кой ще стане регионален шеф на Благоевград. Ние сме длъжни да кажем на хората, че ще се оправим със правосъдната промяна и всички други значими проблеми. Нека да оставим кухненските проблеми и да почнем да решаваме същинските проблеми ", безапелационен бе Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР