Ние подготвяме изненади за деня на така наречените избори за

...
Ние подготвяме изненади за деня на така наречените избори за
Коментари Харесай

Бойни отряди Алексей Навални: Подготвяме изненади за деня на вота

" Ние приготвяме изненади за деня на по този начин наречените избори за президент на Русия, това обявиха от групата Бойни отряди " Алексей Навални ", съобщи израелската медия мигнюз.

В послание, публикувано в обществени мрежи, членове на организацията заявиха, че изборните сектори са техни законни цели. " Ние приготвяме изненади на 17 март ", показаха те.

" Избори без Навални не са избори ", бяха безапелационни от групировката.

" Ние ще отмъстим на Владимир Путин за убийствата на Навални (16 февруари тази година в наказателната колония " Полярен вълк ", в съветската част на Арктика), Борис Немцов (27 февруари 2015 година в самия център на Москва) и други съперници на властта в Москва, прибавиха от Бойните отряди " Алексей Навални ".

Украинският информативен канал 24 написа, че Бойните отряди сплотяват последователи на Навални. " Не е известно обаче какъв брой хора членуват в тази организация. Няма и данни за това отрядите имат нещо общо с Фонда за битка с корупцията и други сдружения, които критикът на Кремъл ръководеше приживе ", уточни още медията от Киев.

Междувременно основаният в Нидерландия вестник " Москоу таймс " заяви, че доста съветски жители са получили имейли, изпратени от подправени адреси, за пренасрочване тутакси на протестните дейности на 17 март.

Припомняме, че Навални две седмици преди гибелта си прикани всички несъгласни с политиката на Путин хора да отидат в 12 часа локално време до изборните сектори да създадат по този начин, че бюлетините им да станат недействителни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР