Ние по принцип сме готови да реализираме мандат във всички

...
Ние по принцип сме готови да реализираме мандат във всички
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да реализираме мандат във всички форми

Ние по принцип сме подготвени да осъществяваме мандат във всички форми – като мандатоносител, и да подкрепим при условия, които ясно сме определили. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, запитан дали обединението е подготвена да вземе третия мандат. 

 

Конкретно в тази обстановка готовността за третия мандат има смисъл да се разисква, откакто забележим по какъв начин се развият нещата с първия и втория, уточни Иванов и добави, че това е сериозният метод. По думите му след първия и втория мандат ще се види по-ясно съотношението сред партиите, техните сходства и разлики.

 

На въпрос по отношение на консултациите при президента, Иванов уточни, че президентът влиза в ролята на медиатор и би трябвало не просто да се срещне с партиите подред на размера, а да се опита да откри допирни точки, тъй че да се стигне до лъчение на постоянно държавно управление.

 

Определили сме три предпочитани тематики за нас, по които не виждаме смисъл да се беседва за отстъпки по тях, сподели в отговор на въпрос Христо Иванов.

 

 

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР