Ние отпушихме процеса за приемане на френското предложение за вдигане

...
Ние отпушихме процеса за приемане на френското предложение за вдигане
Коментари Харесай

Попиляха Киро и Асен по NOVA: Измислиха си митично чудовище и изпуснаха сапуна в банята

„ Ние отпушихме процеса за приемане на френското предложение за повдигане на ветото, постъпихме далновидно и държавнически. Петков искаше да се скрие, смяташе решението за приемане на предлагането за непопулярно. Нашият интерес е предпазен. Подкрепата за ГЕРБ последователно пораства, въпреки и постепенно, до момента в който тази за Политическа партия се срутва стремително. Хората в тяхното голям брой са безпределно недоволни от ръководството сега ”. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов за Нова Нюз.

По думите му митологични изказвания са понижили доверието в ГЕРБ. „ Правителството се смъкна единствено поради арогантността и неспособността на ръководещите. Когато видяха, че властта им се изплъзва като теляшки сапун от ръцете, взеха решение да приспособяват реториката на десните социалисти. Измислиха си митично страшилище, наречено „ мафия ”, което ги е свалило. Влязоха в подтекст на тежко опълчване и делене ”, разяснява той.

Според него Политическа партия се пробват да саботират служебно държавно управление.

„ Ако съумеят да сформират ново държавно управление, ще теглят нови задължения. Това усилва риска от банкрут на страната, както и цените на българските скъпи бумаги. Управлението на обществените финанси е трагично неприятно. Който и да ръководи след тези авантюристи, ще би трябвало да затягаме колани ”, уточни Митов. И добави, че в Народно събрание има болшинство от евроантлантически настроени партии.

„ Със служебните държавни управления президентът може да злоупотребява, натрупвайки власт, която не му се поставя. Коалиционните сътрудници прекрачиха червени линии, там са, с цел да се държат за своите столове ”, означи зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР