Ние отдавна сме разделили пътищата си с Корнелия Нинова и

...
Ние отдавна сме разделили пътищата си с Корнелия Нинова и
Коментари Харесай

Петър Витанов: Обмислям поканите, които имам от няколко политически партии

Ние от дълго време сме разделили пътищата си с Корнелия Нинова и нейните доближени, само че си оставаме по душа уверени социалисти. Още не съм решил и премислям поканите, които имам от няколко политически партии.

Това показа евродепутатът Петър Витанов в изявление пред БНР.

" Част от дейностите на това управление на Българска социалистическа партия са да дискредитира всеки един социалист или ляв човек, който си е разрешил да показва лично мнение и мислене. Всеки малко по-ярък представител, който не е склонен с курса на Българска социалистическа партия, бива изхвърлян под една или друга форма. Не очаквам и не диря хвалба за свършеното в Екологичен потенциал. А какво сме свършили, може да се види ", разяснява Витанов в предаването " Нещо повече ".

Той е безапелационен, че ще продължава да се занимава с социална активност, без значение дали в Брюксел или в България.

И предложи: " България би трябвало да откри място в огромната геополитика, тъй като се разместват пластовете и България би трябвало да отстоява своя интерес ".

Прогнозата на Витанов за идните избори е " още от същото ".

" В Брюксел има място за леви хора. Не ми е непременно да съм в Брюксел, на драго сърце бих траял тук или в политиката в България, само че не ми е непременно ", призна Петър Витанов.

В доклада за свършеното в Екологичен потенциал той означи солидарността по време на Covid-19 - България получи едновременно и на една и съща цена ваксини, както другите европейски страни.

" Изкуственият разсъдък, който може би наподобява отдалечен и похитен, само че технологиите се развиват със ужасно бързи темпове. ИИ с всичките му морални, етични и софтуерни провокации завладява живота ни и въпреки всичко Европейски Съюз се появи пионер в опита да го контролира ", регистрира към свършената работа Петър Витанов.

И напомни, че той работи интензивно по директивата за лишаване на шофьорски книжки при тежките ПТП, призната на първо четене в Екологичен потенциал, а за второто " някой би трябвало да го довърши ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР