Ние отдавна живеем в две паралелни държави. Дълго време насрещната

...
Ние отдавна живеем в две паралелни държави. Дълго време насрещната
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Живеем в две паралелни държави

Ние от дълго време живеем в две паралелни страни. Дълго време насрещната теза бе, че няма проблеми и би трябвало да оставим самостоятелната правосъдна власт да работи. Сега, обаче истината лъсна. Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Това, което следим, е върхът на айсберга. Има доста хора, които вземат решение човешки ориси без да им мигне окото против пари и въздействие. Тези случаи будеха неодобрение измежду хората ", уточни той.

По думите му това страшилище функционирало в унисон с политическите партии.

„ Това се е случвало доста обратно във времето. Сега хората го виждат ясно. Аз не виждам още тази воля да се скъса с този модел един път вечно. Той няма да изчезне с махането на Иван Гешев. Хората ги е боязън да подават сигнали, тъй като са ставал обект на гонене. Трябва да създадем среда, в която хората да се усещат сигурни и да дават показания “, сподели вътрешният министър.

„ Нашите дейности се свеждат до това да изпълняваме постановления на прокуратурата. Ние не сме част от война сред представители в прокуратурата. Министерство на вътрешните работи не е страна, а извършва законовите си пълномощия “, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР