Ние от Възраждане“ сме доказали, че имаме, волята, смелостта и

...
Ние от Възраждане“ сме доказали, че имаме, волята, смелостта и
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Избирателите да внимават кой и какво им обещава

Ние от „ Възраждане “ сме потвърдили, че имаме, волята, смелостта и куража, да не се огънем под натиска на статуквото и попадайки в Парламента ще се борим за нашите цели, както и за отмъщение и за наказване на всеки един провинен, който ни е довел до нежеланото състояние, в което се намираме сега, разгласи Искра Михайлова, лидер на листата на партия " Възраждане " в Старозагорски и Сливенски изборни региони.
Тя прикани гласоподавателите да наблюдават и предизборните обещания на политическите субекти и да създадат деликатен и осведомен избор в деня на вота.
 Проектът за многофункционална спортна зала в Стара Загора - липсва ли значима информация? Проектът за многофункционална спортна зала в Стара Загора - липсва ли значима информация?
" Обект от първостепенно значение ли е „ Многофункционална спортна зала Стара Загора “, която ще бъде построена за 24 млн лева?...
В България има задоволително експерти, които могат да напишат най-хубавото обръщение и могат да дадат най-красивото заричане. Но има хора, които дават тези обещания, а не носят морала да ги съблюдават, не носят морала и достолепието да се борят за българските жители. Българските гласоподаватели би трябвало да са извънредно деликатни на кого ще повярват, сподели Михайлова.
Тя напомни, че целите на „ Възраждане “ от самото учредяване на организацията са: битка с демографската рецесия, високо качество на образованието, опазване на здравето, приходи.
Забелязваме, че тези цели повтарят и хора, които към този момент имаха опция да създадат нужните промени, било като ръководещи или като показани в Парламента партии. Използвам опцията, с цел да прикани хората да се огледат и да извърнат внимание кой и какво им дава обещание, добави водачът на листата на „ Възраждане “ в Стара Загора и Сливен.
Искра Михайлова прикани гласоподавателите да гласоподават със сърцето си и със здрав разсъдък и да не имат вяра на подхвърлените числа, които хвърчат от екраните с обещания, които не е ясно дали ще бъдат осъществени.
 Общински консултант се възмути по какъв начин се разпределя бюджетът на община Стара Загора Общински консултант се възмути по какъв начин се разпределя бюджетът на община Стара Загора
При 150 милиона лв. бюджет за 2020 година, Община Стара Загора възнамерява едвам 20 хиляди лв. за развиване на младежта през 2021 година Сумата...
По думите й не е инцидентно, че дълго време бяха правени опити " Възраждане " да бъде очерняна.
Очаквам доста по-голяма поддръжка за Възраждане, в сравнение с сме събирали до момента. Щом против нас се включва репресивният уред по толкоз мощен метод, това значи, че ние сме опасност за статуквото. Не е инцидентно, че беше записана една партия с сходно на нашето име. Това не е инцидентно, ще опитат да отклонят гласове от нас. Нашите гласоподаватели са интелигентни хора и ще видят разликата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР