Ние, от ИскамДаЗнам, винаги сме се прекланяли пред таланта и

...
Ние, от ИскамДаЗнам, винаги сме се прекланяли пред таланта и
Коментари Харесай

24 известни личности – преди и сега

Ние, от ИскамДаЗнам, постоянно сме се прекланяли пред гения и обаянието на холивудските звезди. Беше ни забавно обаче, да проследим и по какъв начин те са се трансформирали през годините. Представяме ви компилация от известни лица, които сега наподобяват доста друго от метода, по който са изглеждали при започване на кариерата си.

  1. Чък Норис

Най-добре си спомняме Чък Норис, като харизматичния воин, експерт по бойни изкуства, от кино лентата „ Уолкър – тексаският рейнджър ”, както и поради стотиците смешки, които са измислени във връзка тази му роля.

  1. Ума Търман

Изминаха 23 години от емблематичното присъединяване на Ума Търман във кино лентата на Куентин Тарантино – „ Криминале ”. Към днешна дата, Търман е взела участие в десетки филми, само че най-запомнящата й се роля, несъмнено си остава тази в шедьовъра на Тарантино.

  1. Киану Рийвс

Роден в Ливан и имащ китайски корени, този американски артист несъмнено щеше да е доста сполучлив хокеист, в случай че не беше потърпевш съществено в един хокеен мач. Тогава обаче, нямаше да имаме опцията да се любуваме на блестящата му кариера и именитите функции, които Киану изигра през годините.

  1. Никълъс Кейдж

В реалност, неговата същинска фамилия е Копола. Но, когато към момента бил в зората на филмовата си кариера, Никълъс не желал по никакъв метод да бъде свързван с известния си чичо – Франсис Форд Копола, с цел да не наподобява, че славата и триумфите му се дължат само на тази му роднинска връзка.

  1. Фърги

Фърги стана известна през 2003 година, когато се причислява към групата „ The Black Eyed Peas ”. Освен, че пее с тях, тя има и солова кариера, както и лична линия парфюми, особено направена за известна козметична марка.

  1. Райън Гослинг

Райън се трансформира в цялостен любим на феновете по света след присъединяване си във кино лентата „ Тетрадката ”. Освен филмовата си кариера, Гослинг се изявява и като музикант.

  1. Брук Шийлдс

Кариерата на Брук като модел стартира през 70-те години и доста бързо хубавицата се издига на върха. През 1980 година, тя става най-младият модел, в миналото появявал се на корица на сп. Vogue. Когато е едвам на 16 години, Брук е един от най-разпознаваемите модели на планетата.

  1. Антонио Бандерас

Привлекателният испанец дебютира в киното през 1982 година в личната си страна, само че взема решение да разшири обсега на кариерата си и пробива в Холивуд при започване на 90-те. И би трябвало да си признаем, прави това с голям триумф!

  1. Маколи Кълкин

Едва ли има някой, който да не е гледал „ Сам у дома ”. И всички ние вярвахме, че Маколи го чака блестяща кино кариера. За страдание обаче, това не се случи. Той изчезна от общественото пространство за повече от две десетилетия, появявайки се единствено епизодично, понякога. И въпреки всичко, наподобява, че сега ненапълно е съумял да се завърне на екрана.

  1. Мила Кунис

Актрисата е родена в Украйна, в семейство на евреи. Когато била на осем години, фамилията й се реалокира да живее в Съединени американски щати. В началото й е било доста мъчно да се приспособява, само че сега Мила е една от най-успелите актриси в Холивуд.

  1. Алек Болдуин

Семейство Болдуин са цяла една династия от артисти: братята на Алекс също са във филмовата промишленост. Актьорът почнал кариерата си, участвайки в сапунени опери, както и вземал участия в разнообразни постановки на Бродуей.

  1. Кортни Кокс

За множеството от нас, Кортни вечно ще си остане, по този начин обичаната Моника от сериала „ Приятели ”. Телевизионната й кариера обаче, е почнала много по-рано: през 1985 година тя се е снимала за разнообразни телевизионни реклами, взела участие е в сериала „ Семейни връзки ”, а по-късно и във кино лентата „ Ейс Вентура ”, където си партнира с неотразимия Джим Кери.

  1. Джъд Лоу

Актьорът е кръстен на песента на Бийтълс – „ Hey, Jude ”. От доста ранна възраст, Джъд взема присъединяване в театрални постановки, след което се снима за английски кино продукции. След това, несъмнено, отива в Холивуд. Понастоящем, Лоу е измежду едни от най-популярните артисти, както и татко на пет деца.

  1. Риана

Като дребна, Риана имала фамилни проблеми, само че това несъмнено не й попречило да издаде първия си албум – „ Music of the Sun ”, когато е едвам на шестнадесет години.

  1. Рене Зелуегър

Помним и обичаме Рене Зелуегър, преди всичко и най-много поради ролята й на Бриджит Джоунс. През 2016 година, актрисата се завърна на огромния екран с третата част на кино лентата и съумя да изуми всички фенове с трагичната смяна във външния си тип.

  1. Боно

Ирландският рок музикант Пол Дейвид Хюсън, по-известен като Боно, е прочут и поради благотворителната си активност. Фронтменът на групата U2 даже е ръкоположен в рицар от английската кралица Елизабет.

  1. Катрин Зита Джоунс

Противно на публикуваното разбиране, Зита е презимето на актрисата, а не част от семейството й. Катрин започва кариерата си, вземайки участия в мюзикъли в Обединеното кралство, а сега е измежду най-популярните холивудски актриси, както и брачна половинка на Майкъл Дъглас – към този момент 17 години.

  1. Колин Фърт

Фърт стартира актьорската си кариера през 80-те, само че става прочут чак 10 години по-късно, с ролята си на господин Дарси в акомодацията на романа на Джейн Остин: „ Гордост и предубеждения ”.

  1. Сара-Джесика Паркър

Славата идва при Сара след присъединяване й в сериала „ Сексът и градът ”. Тя обаче се снима в разнообразни продукции от доста по-рано и даже и се е налагало да се превъплъти в ролята на куче.

  1. Ричард Гиър

Гиър не започва кариерата си изключително сполучливо: през 1974 година, би трябвало да се снима в нискобюджетна продукция дружно със Силвестър Сталоун, само че се случва по този начин, че двамата артисти имат толкоз доста разногласия, че един път даже стигат до пердах. В последна сметка, Ричард бива изключен от продукцията. Това обаче, явно не му е попречило да се трансформира в един от най-успешните и мечтани артисти в Холивуд.

  1. Дженифър Гарнър

Веднъж Гарнър платила наема си с парите от ролята си на дубльорка на актрисата, играеща основната женска роля в една продукция. След това, вземала дребни функции в разнообразни филми, до момента в който най-после не е поканена да взе участие в сполучливия сериал „ Наричана още ”, който я прави извънредно известна.

  1. Робърт Дауни Джуниър

Робърт става прочут при започване на 90-те, само че в края на века стартира да има проблеми с опиатите и вследствие на това се озовава в пандиза. Той обаче съумява да стартира изначало, завръща се на огромния екран и става един от най-високо платените артисти в Холивуд.

  1. Нийл Патрик Харис

Барни Стинсън от сериала „ Как се срещнах с майка ви ” е също толкоз харизматичен, както и самият артист. Между другото, както Стинсън, по този начин и Нийл е илюзионист и огромен почитател на фокусите.

  1. Кайли Миноуг

Кайли става известна през 80-те години с присъединяване си в сапунената опера „ Neighbours soap opera ”. Обаче същинската популярност я спохожда през 2000 година, а през 2004 година певицата получава и първата си премия Грами.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР