Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а всеки ден ни

...
Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а всеки ден ни
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи ни се дават всеки ден

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а всеки ден ни се дават мотиви за това. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народно събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

По думите му Народното събрание не е правосъдна институция или такава, която да дава присъди. Борисов акцентира, че е корав последовател на машинното гласоподаване и ще направи всичко въжможно машините да останат.

" Всеки ден ни се дават големи мотиви за точно такава политическа акция със замеряне. Парламентът и тв приемникът не са мястото, от което хората да се вършат обвинени и да се набеждават. В момента Народното събрание си работи добре. Ние в защитата и в енергетиката имаме да свършим доста ", сподели още Борисов.

" Много хора напущат армията, с цел да отидат в Министерство на вътрешните работи. Когато се работи на парче и не се гледа цялостната рамка - се получава по този начин ", акцентира водачът на ГЕРБ.

" Неправомерно, погрешно бяха изхарчени доста пари. Без да се зачита отчетът на МВФ, на апелите на некоалицията да се харчи рационално, само че всичко това е реалност. За страдание ", добави той.

За офиса на Настимир Ананиев

" Не мога да разясня нещо, което е на Белгийската прокуратура. Аз единствено мога да кажа, че е хубаво постоянно да се изчаква да се разбере защо става въпрос и тогава да се реагира ", разяснява Борисов.



Очаквайте детайлности!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР