Ние нямаме нищо общо с трагедията от 17 юли 2014

...
Ние нямаме нищо общо с трагедията от 17 юли 2014
Коментари Харесай

Лидер на проруски сеператисти в Украйна: Не сме сваляли Боинга

Ние нямаме нищо общо с нещастието от 17 юли 2014 година Това е декларирал високопоставеният проруски сепаратист в Украйна Игор Стрелков, съобщи Скайнюз.

Бившият боен на министър на т.нар Донецка национална република (ДНР) е коментирал информацията, че прокурори в Холандия са го оповестили за интернационално търсене във връзка със свалянето на малайзийския "Боинг ". "Аз за следващ път споделям – нито аз, нито някой мой зависещ е стрелял по самолета с 298 души на борда ", безапелационен е бил Игор Стрелков с друга фамилия Гиркин.

Освен някогашния полковник от Федералната работа за сигурност в Москва обвинители от Нидерландия са оповестили за търсене още двама съветски жители – някогашния чиновник на съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Дубински (Хмури) и Олег Пулатов, с прякор Гюрза. Последният е бил боец в частите със особено предопределение на ГРУ и началник на разузнаването на отцепниците.

Четвъртият упрекнат - украинският жител Леонид Харченко е бил пълководец на бойно поделение от десетина души, работило в региона по време на свалянето на "Боинга " на малайзийския авиопревозвач.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР