Ние нямаме министри в това правителство, всичко останало са политически

...
Ние нямаме министри в това правителство, всичко останало са политически
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Доган и Пеевски не се охраняват от НСО по тяхна воля

Ние нямаме министри в това държавно управление, всичко останало са политически внушения. Ще подкрепим вота на съмнение. Това стана ясно от думите на българският евродепутат от Движение за права и свободи Илхан Кючюк в ехира на утринния блок на bTV по тематиката с гражданското неодобрение в страната. Евродепутатът изясни, че все още почетният ръководител на Движението за права и свободи Ахмед Доган и националният представител Делян Пеевски не се охраняват от НСО по тяхна воля.
 Господин Пеевски е част от парламентарната група на Движение за права и свободи и той взе участие интензивно в дебата и вземането на решения, уточни Кючюк. Една политическа партия със своите регионални структури показва подозрение за друга политическа партия - това не го схващам за сериозен мотив, разяснява още Илхан Кючюк във връзка решението на премиера Борисов да освободи трима министри - Младен Маринов, Владислав Горанов и Емил Караниколов.
Кючюк сподели, че Пеевски не е редил служебния кабинет на Румен Радев, като се базира на думите на проф. Огнян Герджиков. Кючюк подчера, че институционалният конфликт ще докара до политическа и институционална рецесия, разяснява още българският евродепутат.
Ако си спомняне, още от самото начално ние казахаме, че няма да участваме в политическия диалог за това кой да бъде основният прокурор. Това би трябвало да е експертен диалог, върна времето обратно Кючюк. Той акцентира, че протестният глас е гласът на Движение за права и свободи. Кючюк акцентира, че партията ще поддържа вотът на съмнение към кабинета " Борисов 3 ", само че означи, че не всеки избор на съмнение води до оставка на държавното управление.
Кючюк изясни, че по воля на Ахмед Доган и Делян Пеевски, те не се охраняват от НСО, като това е от предходната събота. Кючюк уточни, че не знае кой охранява сега Доган и Пеевски и още веднъж акцентира, че това не е Националната работа за защита. Надявам се да няма закани за живота на Ахмед Доган, изрази мнение Кючюк.
Той уточни, че съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов не е имал за цел да стъпи на брега на плажа край Росенец, а е целял политическа провокация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР