Ние няма да научим вече нищо ново за катастрофата, при

...
Ние няма да научим вече нищо ново за катастрофата, при
Коментари Харесай

Боян Станиславски: Няма да научим вече нищо ново за катастрофата, при която загина Лех Качински

Ние няма да научим към този момент нищо ново за злополуката, при която почина полският президент Лех Качински . Това е безусловно ясно за всеки човек, който е имал опция да следи от 2010 година до този миг какво се е правело към нещастието, изясни в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " журналистът Боян Станиславски :

Имало е най-малко три интернационалните следствия, които са стигнали до сходни по качество изводи. Това, което сега следим в Полша, е просто детайл от " новата политическа просвета “. Тази покруса, която се случи през 2010 година, аргументи един голям потрес, само че тогава никой не си даваше сметка, че това може да докара до формиране на една нова просвета, нова парадигма за това по какъв метод се ръководи обществото и страната. В Полша сега се случва едно подсилване на властта.

35% от полското общество има вяра, че руснаците са умъртвили президента, добави още Качински:

" Смоленският театър “ стартира да губи инерция. Въобще неговият капацитет стартира да се изчерпва, тъй като хората престанаха да се вълнуват толкоз доста. Ярослав Качински не може да се откаже от това, тъй като това е единственото нещо, което действително му разрешава да ръководи страната, да държи цялото общество под непрекъснат стрес.

Цялото изявление с Боян Станиславски можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР