Ние никога не сме заявявали, че ще бъдем опозиция в

...
Ние никога не сме заявявали, че ще бъдем опозиция в
Коментари Харесай

Възраждане пред Радев: Готови сме да управлевяме

Ние в никакъв случай не сме заявявали, че ще бъдем съпротива в 49-ото Народно заседание. Ние сме подготвени да управляваме. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов на консултациите на партия " Възраждане " при президента Румен Радев.

" Искам да ви поздравя с високия избирателен резултат, който е израз на доверието, което доста българи разпореждат на вашата партия. Вие към този момент заявихте, че ще бъдете съпротива в 49-ото Народно събрание, само че тя също има доста значима роля в политическия развой. С всеки избор вашата поддръжка пораства, само че пораства и вашата отговорност. Този парламент има да наваксва доста несвършена работа, наследена от предходните Народно събрание, страната е изправена пред риск и голям брой провокации. " С тези думи се обърна към представителите на " Възраждане " президентът.

Румен Радев попита водача на партията по какъв начин вижда шанса за сформиране на държавно управление и работата му.

Лидерът на партията Костадин Костадинов отговори, че партията е подготвена да ръководи.

След срещата с " Възраждане " президентът ще се срещне и с " Движение за права и свободи ", " БСП за България " и представители на парламентарната група на " ИТН ".

Ден по-рано Румен Радев организира съвещания с партиите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. На тях стана ясно, че:

► За първата политическа мощ (ГЕРБ) най-силното и постоянното държавно управление е това с колегите;

► А втората политическа мощ (ПП-ДБ) удостовери позицията си, че няма да поддържа първия мандат, само че е с подготвеност и опция за държавно управление с втория.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР