Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези оферти и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

16 неща, които да ви помогнат да станете „възрастни“, ако напоследък животът ви дава твърде много лимони, за да се справите

Ние без значение избрахме тези предложения и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ви харесат на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

В случай, че не сте чували, 20-годишните са новите младежи — в случай че не ни вярвате, потърсете хаштага #teenagegirlinher20s в TikTok. В свят, който непрестанно се движи със скоростта на светлината, изключително със обществените медии, наподобява, че в никакъв случай няма време да си поемем мирис, откакто влезем в „ действителния свят “, който е изпълнен с непрекъснат цикъл от дълги работни дни и стресиращи пътувания, вечери в микровълнова печка, безкрайни сметки и така нататък и тъй наречените Ако тестванията и премеждията на възрастните ви карат да се чувствате съкрушени, поемете надълбоко въздух. Вътре и вън. А в този момент дано да поговорим.

Въпреки че няма записка за родител, която да ви измъкне от тази огромна п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР