Ние не вярваме на бившите управляващи, че могат да направят

...
Ние не вярваме на бившите управляващи, че могат да направят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не мисля, че Промяната ще са втора политическа сила. Мисля, че Възраждане ще ги победят

Ние не имаме вяра на някогашните ръководещи, че могат да създадат правосъдна промяна. Законът и системата би трябвало да работят дружно, без значение кой е от горната страна. Съдебната промяна се състои в това да е подвластна единствено и само от закона и системата, не от индивида. Това съобщи пред МГЕРБ Бойко Борисов, който показа част от новите младежи в партията. 

" Не чух нашите политически съперници да кажат за правосъдната промяна по Рашковски, е ли е тая, която когато вицепремиер от националната ТВ заплашва всички Вас с 5 година затвор? Какъв е той - арбитър, прокурор? Е ли е правосъдната промяна това да обвиниш МГЕРБ, че са вдигнали цената на нафтата и бензина,  не единствено в Европа, Америка, а на другите планети?

Трябва да се работи по тематиката със правосъдната промяна и да сме мощни, тъй като на сътрудниците от Демократична България разбрахме каква им е правосъдната промяна – даваш на Бойко Рашков да е служител на реда, прокурор и арбитър и който е срещу тях – влиза в пандиза ", сподели Борисов.

" За една година и половина унищожиха бизнеса. Бизнесът би трябвало да се пази, а не да се компенсира. Вследствие държавното управление на Кирил Петков над 160% пари влизат от България в Руската федерация по данни на Национален статистически институт. Те унищожиха бизнеса, с цел да обслужват ползите на Газпром, Лукойл. Когато обстоятелствата приказват и евроатлантиците мълчат. Аз щях да постъпя по различен метод – първо подсигуряваме танкерите и след това им скачаме на Газпром ", добави още той.

" Всички се уплашиха, когато служебният министър на финансите сподели, че за идващите бюджети ще би трябвало нов дълг от 15 милиарда Чак тогава започнаха да изясняват какво би трябвало и какво не би трябвало да се направи. Асен Василев три пъти прави бюджет и все нови и нови заеми тегли, които след това ние плащаме. Служебният министър председател споделя, че не ни стига 6 милиарда и 400, а пък Асен Василев твърди, че бил бюджетът в остатък.

Ами ето до това докара моделът на ръководство на Румен Радев за последната година и половина – партии, които унищожиха всичко. Инвестициите – къде са? Вдигаш пенсиите със заеми, но къде ти е работещата стопанска система? Държавата е в тежка рецесия. 

Всяка съпротива гласоподава против бюджета, само че не и ние, тъй като мислим за страната. Добре, че народните представители в 47-о Народно събрание една година откакто ние им казахме по какъв начин да сложат таван на тока за бизнеса, го направиха. Защото в случай че не се беше случило, даже този хотел, в който се намираме в този момент, нямаше да може да оцелее ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Година и половина очаквам по модела на Радев да забележим по какъв начин се строи.  

Чухме хиляди упражнение. Но най-после те се гордееха с това, че са спрели градежа на Автомагистрала " Струма “, Автомагистрала " Хемус “, Автомагистрала " Русе-Велико Търново “, пътят " Ботевград-Мездра “.  

Кое се случи за година и половина.. Тормоз. Тормоз над мен, хората от ГЕРБ. ПР ми. Ето и през днешния ден споделиха, че в данъчните заявления всичко е изрядно. Кой ще ни заплати здравето и нервите, до момента в който излизаше един човек по ТВ и заплашваше всеки ден с противозаконни арести. Това било първата стъпка, а втората каква е? Този същият чака, когато ние дойдем на власт да репресираме и тормозим по същия метод. Това не е просперираща страна. Това не е моята страна. Моята страна е друга. И на най-висшия орган на постройката написа, че " Съединението прави силата “.

Много е значимо президентът Радев дали ще организира почтени избори и дали отново няма да пропусне тези на Демократична България още веднъж да са контролиращи на кодовете. Доколкото ги чух сътрудниците от Демократична България по какъв начин пискат, в този момент мисля, че може и да са почтени.

Аз не мисля,че ще са втори " Продължаваме промяната “.

Възраждане имат огромен напредък. Но ние мисля, че ще победим, само че глас национален, глас Божи. Ще забележим след изборите ", сподели Борисов.

" Ние сме привикнали сами да управляваме с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого ще бъде. А първата партия е определена да води, не да крепи, по тази причина ние към нашите гласоподаватели споделяме по този начин: " Ще вложим всички старания да се направи устойчиво държавно управление. “ Но не мога да кажа с кого ще се коалираме, има разнообразни формули. От досегашните, които имат късмет да влезнат сме се коалирали единствено с Демократична България.

Но ще забележим – Има Такъв Народ може би ще влезнат, Стефан Янев. Може да влезнат патриотите и тогава с тези, с които сме работили, може да приказваме. Но дано народът се произнесе.

Не е редно да одобряваме тезата, че ще се хвърлят ей по този начин 70 млн. за избори и след това отново ще има. Трябва да се работи в посока богатство на страната, тъй като след това когато пристигна новото служебно държавно управление, то няма да има никакви средства да изкара страната ни от рецесиите. Пример е и това, че Планът за възобновяване още го няма настоящ у нас. А без политическа устойчиво няма по какъв начин да се трансформират законите, които трябваше да внесат предходните ръководещи, с цел да може да бъдем обезщетени. Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен.

Политиката не е война, да убиеш съсипеш другия. Тя е битка на хрумвания, които народът да припознае. Най-големият проблем на ГЕРБ през последните 12 година беше, че нямахме съпротива – едно мъничко Българска социалистическа партия и Демократична България. И 12 година откакто пристигнаха новите ръководещи – ами те са като невидели – нито експертиза, нито благоприятни условия, започнаха да крадат и проблемите не стопират. Опозицията е значима, поръчител против корупцията. Никой не може да се контракти с опозицията ", добави още Бойко Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР