Ние не трябва да си затваряме очите за нито един

...
Ние не трябва да си затваряме очите за нито един
Коментари Харесай

Путин: Да не си затваряме очите за агресията

Ние не би трябвало да си затваряме очите за нито един случай на експанзия, това е декларирал Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи ТАСС.

Руският президент е изпратил приветствена депеша до основателите и участниците в плана "Престъпленията на нацистите и техните помагачи в Съветския съюз през Втората международна война ", стартирал през днешния ден.

"Престъпленията на хитлеристите и техните помощници нямат и не може да имат опрощение. Милиони мирни жители са били убити от 1941 до 1945 г и по този въпрос е била дадена еднопосочна оценка от страна на Нюрнбергския арбитражен съд. Тези злодеяния не би трябвало да се не помнят и за тях не би трябвало да има амнистия ", е допълнил президентът.

"Ние не би трябвало да си затваряме очите пред нито една демонстрация на ксенофобия, шовинизъм и експанзия. Не би трябвало да забравяме, че тъкмо поради затворените очи на някои държавници се е появил нацизмът ", се е посочвало още в телеграмата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР