Ние не сме загубили битката за титлата, както и Барселона

...
Ние не сме загубили битката за титлата, както и Барселона
Коментари Харесай

Карвахал: Ние сме Реал Мадрид и битката не е приключила

" Ние не сме изгубили борбата за купата, както и Барселона не я е спечелила. Разликата в точките не е дребна, само че ще се опитаме да спечелим останалите мачове и да забележим дали можем да вдигнем купата. Ла Лига не може да бъде извоювана или изгубена през декември ", съобщи бранителят на Реал Мадрид Дани Карвахал.

" Това беше тежка загуба, само че ние сме Реал Мадрид. Имахме фантастична година и остават още шест месеца до края на сезона ", добави 25-годишният футболист, запитан за загубата на Реал от каталунците с 0:3 точно на Коледа.

Европейският първенец ще срещне френския колос Пари Сен Жермен в един от най-интересните конфликти от осминафиналите на Шампионската лига. Карвахал дефинира това съревнование като мъчно затруднение, само че не и непреодолимо.

" Осминафиналите против Пари Сен Жермен ще бъдат извънредно сложни. Те са извънредно рисков съперник, който разполага с доста класни футболисти. Убеден съм обаче, че ще дадем всичко, на което сме способни ", приключи испанският национал. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР