Ние не сме спирали да правим всичко възможно да говорим

...
Ние не сме спирали да правим всичко възможно да говорим
Коментари Харесай

Деница Сачева: Идеалното правителство е възможното правителство

Ние не сме спирали да вършим всичко допустимо да приказваме за политики и да търсим политически консенсус по избрани тематики. Идеалното държавно управление е вероятното държавно управление, което слага като явен приоритет икономическата рационализация на страната, обществения разцвет, вложенията в обучение и нововъведения. 

Това съобщи Деница Сачева от ГЕРБ в " Лице в лице " по bTV на въпрос какъв кабинет ще предложи най-голямата по бройка парламентарна група, откакто президентът Румен Радев връчи мандата в понеделник.

По въпроса за връщането на хартиената бюлетина, Сачева изясни, че тук не става дума за страх от това, че някой не знае по какъв начин да гласоподава машинно.

" Когато приказваме за машинното гласоподаване, не става въпрос за боязън от това, че някой не знае по какъв начин да гласоподава машинно, само че по-голямото терзание за нас е по какъв начин се регистрира вотът. Трябва да сме безусловно сигурни, че вотът на хората е обезпечен и е преброен по този начин, че да може да отразява фактически това, за което хората са дали своят вот ", добави тя.

Депутатката от ГЕРБ посочи, че болшинството има право да наложи своята воля.

" Продължаваме промяната " не схваща главните правила на демокрацията и те доста държат да наложат тирания на малцинството, което няма по какъв начин да се случи на този стадий ", посочи още Деница Сачева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР