Ние не сме получили още самото определение. Искаме да го

...
Ние не сме получили още самото определение. Искаме да го
Коментари Харесай

Христо Иванов: Хайде да видим как са разпитани Цацаров и Гешев по скандала ПКП

" Ние не сме получили още самото определение. Искаме да го проучим деликатно и да го нападаме - апелираме пред по-горната прокуратура.

Причината е, че, най-малко съгласно известието в медиите, има избрани основни неналичия - да вземем за пример, не е тествано дали приказва Борисов. Проверено е дали това, което сме цитирали го има в записа, само че дали е Борисов не е тествано. И в случай че това е по този начин, това е скандално, тъй като не дава отговор на основния въпрос - ние с какво се занимаваме? Какво е това наличие? " Това сподели водачът на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов пред Специализираната прокуратура.
Там той подаде две молби във връзка сигналите на Иванов за фотосите от спалнята на премиера Бойко Борисов и записите, на които се допуска, че се чува гласът му. За това заяви персонално той с видео във Фейсбук профила на партията.

От партията упорстват - да получат цялото определение на Спецпрокуратурата, а не прессъобщение, както и да бъдат оповестени всички събрани доказателства по следствието на случая.

" Дали на записите е Борисов, аз съм сигурен,че е той, има връзка и с различен запис - диалогът с Валентин Златев. И от него излиза наяве, че сред тях има връзки, които са доста съмнителни. Като прибавим и фактът, че Борисов по този начин и не ми даде документите за инспекциите на Лукойл, което даде обещание обществено. Те имат една дребна срамна загадка, която може би ще се окаже в размер на милиард лв.. И въз основата на тази загадка, Борисов може да си разреши да споделя на Златев с кого да се среща и с кого не ", разяснява още Иванов.

" Второто, което мощно прави усещане, е, че не е разпитан Манолев. Именно от позиция на тия подозрения, с изключение на акта на прокурора, желаеме прокуратурата да разгласява всички събрани материали по инспекцията. До момента прозрачността на прокуратурата касае единствено съперници на режижма. Хайде в този момент да забележим по какъв начин е разпитан Цацаров, по какъв начин е разпитан Гешев? Как? Какви въпроси са задавани? Колко настоятелно са задавани? ", акцентира още той.

" Бързаме да получим тези материали, тъй като след Нова година ще има ново изслушва не в Европейския парламент, и желаеме депутатите да се срещнат по какъв начин прокуратурата е работила по този случай - тъй като тук става въпрос и за подозрения за пробив в националната сигурност - по какъв начин е записван Борисов и от кого? За корупция, спор на ползи, за въздействие върху самостоятелната сякаш прокуратура от страна на премиера ", сподели още Иванов.

Припомняме, че предходната седмица от там оповестиха, че в записите " ПКП " няма данни за осъществено закононарушение, само че... следствието не даде отговор на значителният въпрос - това гласът на премиера Бойко Борисов ли е или не. Затова тя не стартира следствие по проблема.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР