Ние не сме имали директен внос по никакъв начин от

...
Ние не сме имали директен внос по никакъв начин от
Коментари Харесай

Петков: Няма директен внос на оръжия от България за Украйна

" Ние не сме имали пряк импорт по никакъв метод от България за Украйна . Не знам какви са тия документи, само че съм сигурен, имаме износ към наши обичайни сътрудници, към страни от Европейския съюз, само че подобен пряк трансфер България-Украйна, няма ", по този начин министър председателят Кирил Петков разяснява пред публицисти горещата тематика с износа на български оръжия за Украйна.  

" Това, което сме разискали до този миг с изпълнителния съвет на " Продължаваме Промяната " , че съставът няма да бъде изменен към този момент. Тази вечер имаме отново среща. Ние сме доста обединен тим и продължаваме в същия формат ", съобщи Петков по тематиката със съставянето на новото държавно управление, откакто предходното бе свалено с избор на съмнение. 

" Не желая да приказвам още за обособени министри, тъй като до момента в който нямаме поддръжката на самостоятелни депутати, за които ни се надяваме да продължим, да забележим дали имаме подобен късмет, още не желая да влизам в конкретика в самите министерства ", добави Петков. 

" Ние ясно декларирахме, че има няколко индивида, с които не бихме влезнали в договаряния. Това са самият Бойко Борисов , господин Пеевски и Движение за права и свободи , господин Костадин Костадинов , самият той, както и Слави Трифонов, самият той. Доколкото знам Тошко Йорданов не може да направи една стъпка, или едно изявление, без разрешението на Слави Трифонов. Така, че за жалост, и с него няма да можем да приказваме, само че с всички останали сме подготвени да приказваме. Няма смисъл за българското общество да влезе в поредна мъка, в случай че задкулисието може още да управлява средствата, които би трябвало да отидат при хората, а не при няколко компании, какъвто беше опитът от " ИТН " . Време е България да извоюва опцията да има свободно държавно управление, което работи за хората ", съобщи Петков. 

" Вярвам, че България е богата страна. ", безапелационен е Петков. 


Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР