Ние не сме черната овца на ЕС и трябва да

...
Ние не сме черната овца на ЕС и трябва да
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Не сме черната овца на ЕС и трябва да спрем да се презентираме така

Ние не сме черната овца на Европейски Съюз и би трябвало да спрем да се презентираве по този начин. Това съобщи в " Панорама " по Българска национална телевизия евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.
" Представихме България през проблемите й, а не трябваше ", сподели още той.
 Глас от ГЕРБ вижда записите с етикет Борисов и Росенец като упражнение против България Глас от ГЕРБ вижда записите с етикет " Борисов " и " Росенец " като " упражнение против България "
Това не беше спор за едно държавно управление или друго, а за България. Това е като да опиташ да си решиш проблемите, като ги покажеш на всич...
На въпрос, обвързван със шамара от Екологичен потенциал посредством признатата резолюция, Новаков отговори: " Не знам пестник или не, само че не беше европейски, тъй като беше от българи. В Екологичен потенциал гласоподаваха най-вече от левицата и зелените ". по думите му правенето на резолюцията издава възприятие на непълноценност и липса на национално самочувствие.
" Не че някой ще реши нашите проблеми проблеми ", счита Новаков. Според него резолюцията не взема решение който и да било от нашите проблеми, де юре няма да реши нищо, само че се е трансформирала в офанзива против страната.
По думите му ГЕРБ още преди резолюцията са създали стъпка към решение на поставяните от обществото проблеми. " Иде нелека зима ", сподели Новаков. Да оставиш неработещи институции би било безконтролно ", счита той.
 
 Орел, рак и щука: Евродепутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за дебатите в Екологичен потенциал Орел, рак и щука: Евродепутатите от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за дебатите в Екологичен потенциал
" Искаме да забележим резистентен позитивен резултат в промяната на правосъдната система, в битката с проведената престъпност и корупцията. Щ...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР