Ние не се обичаме. Загубили сме нашето колективно либидо, заяви

...
Ние не се обичаме. Загубили сме нашето колективно либидо, заяви
Коментари Харесай

Цитат на деня: Европейците са загубили колективното си либидо

Ние не се обичаме. Загубили сме нашето групово либидо ", съобщи ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в изявление за немския вестник " Ханделсблат ", представено от " Политико " и " Гардиън ".

Бившият министър председател на Люксембург обясняваше за какво счита, че става все по-трудно за Европейски Съюз да убеди хората в причините си против популизма. " Ние европейците не знаем задоволително едни за други. Хората в Лапландия нямат никаква концепция за това какво стимулира хората в Сицилия. Но Европейски Съюз се нуждае от общи правила за всички ", сподели той.

По думите на Юнкер последният път, когато е имало " групово либидо " в Европа, е бил пет или шест години след Втората международна война, макар че " през днешния ден би трябвало да е по-лесно за европейците да се влюбват един в различен, в сравнение с е било през 1952 година "

Според него също така във Англия " булката " - Европейски Съюз - е била " систематично охулвана " през цялото време и по-късно " отхвърлена ". " Брекзит е необикновен случай. Ако настройваш една страна в продължение на 40 години с посланието, че мястото й в действителност не е в Европейски Съюз, тогава решението за напускането е логически резултат. Булката бе редовно охулвана и по-късно отхвърлена ".

Юнкер, който ще напусне поста си през ноември, сподели, че съгласно него Европейската комисия по време на ръководството му се е фокусирала върху " огромните неща ", проявявайки " невзискателност в дребните неща ". " Направих по този начин, че Комисията да не се бърка във всеки дребен подробност от живота на жителите. Изненадан и отчаян съм, че никой не го видя ", добави той.

" I have ensured that the commission no longer gets involved in every tiny detail of citizens’ lives, " he said. " I am both surprised and disappointed that no one has notice this. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР