Ние не можем да осъзнаем как е възможно едни хора,

...
Ние не можем да осъзнаем как е възможно едни хора,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Да искаш ГЕРБ и ДПС да гласуват съдебната реформа, е все едно Ал Капоне да подкрепи закона за ФБР

" Ние не можем да осъзнаем по какъв начин е допустимо едни хора, които биха били подсъдими при една работеща правосъдна система, да желаят да я реформират. Това е все едно да желаете от Ал Капоне да гласоподава Законът за ФБР. За ГЕРБ приказвам и за Движение за права и свободи ". Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Задължително ГЕРБ би трябвало да образува държавно управление, тъй като в противоположен случай ще се окаже, че от самото начало са правили една изразителност, че знаят по какъв начин да създадат ред в хаоса и всички техни обещания, а не могат действително да носят политическата отговорност. „ Продължаваме промяната “ ще е в позиция на градивна съпротива ", добави той.

" Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние сме поредни. Първата политическа мощ носи огромна отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ ", съобщи някогашният министър председател, представен от " Флагман ".

Според него от резултатите е видно, че ГЕРБ имат доста огромен избор. 

Той призна, че през последните 6-7 месеца животът стана по-скъп, само че посочи, че инфлацията заляла освен България, а цяла Европа. 

„ Хората се разочароваха, че животът им стана по-труден, а не по-лесен. Те са в дребните обитаеми места и взеха решение да не отидат да гласоподават “, разяснява експремиерът. 

Ние не сме в политиката, с цел да печелим избори, а с цел да променим България, добави той.

" ГЕРБ оповестиха преди изборите, че Движение за права и свободи е логически съдружен сътрудник. След Движение за права и свободи имат най-различни благоприятни условия. Например със " златен пръст " от " Възраждане ". ГЕРБ едно време бяха създали коалиция с " Атака ", очевидно нямат проблем със мощно националистични обединения. При всички тези вероятни комбинации би било безконтролно първата политическа мощ да не образува държавно управление, не е елементарно, само че това е отговорността да си победител ", сподели Петков.

" Всичко, което върви против модела нулева приемливост към корупцията, всичко, което е против пенсионерите да бъдат с ниски пенсии, а 6 компании да получават пари - ще се борим, ще бъдем гласна съпротива ", твърди той.

Петков акцентира, че няма да се сливат парламентарни групи, да вземем за пример сред Политическа партия и " Демократична България ".

" Това не е резултатът, на който се надявахме. Ако ни сложите сред дясно и ляво, ние сме тъкмо център ", сподели Кирил Петков.

След като водещата го пита за какво са изгубили изборите – не се случи изчегъртването ли или смяната, водачът на Политическа партия показа, че с сътрудниците си били осъзнали какъв брой е комплициран този развой и какъв брой време ще отнеме. „ Това обаче ни стимулира. Ние сме тук за дълго време и ще се отвръщаме, с цел да променим България на всички равнища. С идея сме “, добави той.

Видим ли по какъв начин обръча от компании към Движение за права и свободи и ГЕРБ да вършат неразбираеми поръчки или моделът „ Добринка “, при който не се одитират европейските средства, с цел да бъдат дадени на избрани компании, ще бдим, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР