Ние не играем. Това не е игра. Вие можете ли

...
Ние не играем. Това не е игра. Вие можете ли
Коментари Харесай

Николай Марков, Величие: ИТН си вдигна цената, заради което се случи това, което се случи в залата

Ние не играем. Това не е игра. Вие можете ли да взимате решения без да знаете защо? Аз желаех да чуя от господин Борисов, да задам въпроси. Той е политически водач и той носи отговорност, не контактната му група.

Това съобщи пред публицисти Николай Марков, съосновател на партия " Величие ", след прекратяването на днешното съвещание.

 

Марков уточни, че от партията желаеха среща с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а не с преговорния екип, включващ Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева.

 

" Контактната група си е контактна група. Аз желаех да чуя от господин Борисов, да задам въпроси. Той е политически водач и той носи отговорност, не контактната му група ", сподели той.

Според него евентуално по-късно, което се случи в пленарна зала, че няма да има държавно управление и парламент.

 

" Вие виждате, че една политическа мощ си подвигна цената, поради което се случи това, което се случи в залата. Ще забележим какво ще стане довечера и на следващия ден сутринта по гласуването ще се види дали са се разбрали, дали е задоволена цената и надлежно какво следва оттук насетне ", разяснява Марков.

 

Попитан " ИТН " ли засяга, той не отговори.

" Ако не се схванат, надлежно ще се случи това, както постоянно се е случвало – господин Борисов ще се врътне, ще каже " никой не ме схваща " и с това ще се завърши ", заключи Марков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР