Ние настояваме за споразумение с ИТН, в което да бъдат

...
Ние настояваме за споразумение с ИТН, в което да бъдат
Коментари Харесай

Манолова: Лампичката ни светна! Защо ГЕРБ и ДПС ръкопляскаха след изказването на Йорданов?

" Ние настояваме за съглашение с Има Такъв Народ, в което да бъдат написани политиките зад, които заставаме и че в бъдещото държавно управление няма да вземат участие ГЕРБ и Движение за права и свободи ", безапелационна бе Мая Манолова.

" Защо, когато Има Такъв Народ оповестиха своята позиция за държавното управление, това бе приветствано от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи? ", попита Мая Манолова пред публицисти.

" Намерихме няколко групи аргументи, поради която да цъкнем алената лампичка. Първата са етични. Допускаме, че дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж протяга ръка към властта. Втората са политически. Включването на Движение за права и свободи в договарянията за ново държавно управление подменя болшинството на смяната ", показа тя.

" Не сме изявавали предпочитание за парцелирани на властта и постове, споделяме го и го препотвърждаваме ", безапелационна бе Мая Манолова.

" Нашата поддръжка не е основна, само че се явава като поръчител от страна на българския народ ", посочи ръководителят на " Изправи се БГ! Ние идваме ".

" Ще преценим дали да подкрепим държавното управление откакто забележим имената, които попадат в него ", безапелационна бе Манолова.

Председателят на партията сподели, че не е ясно по кое време ще се организира идната полемика сред Има Такъв Народ и " Изправи се БГ! Ние идваме ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР