Ние на практика нямаме външен министърНе може България да седи

...
Ние на практика нямаме външен министърНе може България да седи
Коментари Харесай

Пеевски: Президентът трябва веднага да подпише указа

Ние на процедура нямаме външен министър
Не може България да седи без външен министър. Президентът би трябвало незабавно да подпише указа. Съгласно Конституцията отговорност за служебното държавно управление носи Народното събрание. Ние можем да оказва цялостен надзор над него. Това сподели съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание. 

Така е решил служебният министър председател. Това е извънредно негово право ”, разяснява Пеевски по отношение на промяната на министри.

„ Не разбирам забавянето. Ние на процедура нямаме външен министър. Щом министър председателят е решил, значи Даниел Митов би трябвало да бъде външен министър. Съставът на зам.-министрите също не е запълнен ”, уточни Пеевски.

На въпрос на кое място ще бъде Движение за права и свободи след предварителните избори, Пеевски отговори: „ Кой на кое място е ще решат хората. Ние не може да предопределяме избора на хората. ”

" Всичко, което сме дали своят вот, сме го създали дружно. Колегите да не се отхвърлят от тези 9 месеца. Направихме хубави неща. Те не би трябвало да се срамят от това. В изискванията на акция да се отхвърлят. Утре да не вземат да седят в някои скутове ", сподели Пеевски по отношение на измененията в Конституцията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР